Cine suntem? Ce facem?

Autoghidăm agricultura românească

Sisteme de AUTOGHIDARE cu precizie pentru agricultura SMART!

Cu o experiență de peste 20 ani în domeniul agricol, am început comercializarea sistemelor de autoghidare specializate în agricultură de precizie cu scopul de a eficientiza costurile fermierilor și a maximiza producția culturilor. Scopul nostru este de a aduce pe piață produse și tehnologiii inovatoare care să fie accesibile pentru orice fermier din România, și care să-l ajute pe acesta, adică să-i faciliteze munca chiar și atunci când se confruntă cu o lipsă acută de personal calificat sau necalificat. Prin intermediul noilor tehnologii de autoghidare specializate pe agricultura de precizie, munca fermierilor care apelează la unul dintre sistemele noastre de autoghidare (care este mai mult decat un GPS agricol), va fi una mult mai ușoară, automatizată și va duce la creșterea producției și, implicit, a profitului.

Sistemele de autoghidare, împreună cu toate celelalte sisteme inovatoare specializate în agricultură de precizie au fost deja testate, folosite, și recomandate de sute de fermieri din țară noastră și din Europa, atât pe tractor, cât și pe alte utilaje agricole, precum combina sau autopropulsata.

Sistemele de autoghidare cu precizie din portofoliul nostru:

  • Elimină nevoia de comandă manuală pentru utilajele agricole 
  • Oferă precizie de lucru peste limita umană 
  • Oferă timpi de lucru peste limita umană 
  • Pot fi monitorizate de la distanță 
  • Sunt compatibile cu diferite mărci de utilaje agricole 
  • Includ o interfață intuitivă, ușor de utilizat 
  • Au precizie de operare în orice mediu, cu o marjă de eroare de maxim 2,5 cm

STATISTICI ŞI CIFRE

câteva din cifrele care ne reprezintă activitatea din ultimii ani

120+

sisteme de autoghidare instalate

+12.000 ha

semănate și recoltate

100+

clienți mulțumiți

Dezvoltă-ţi afacerea cu noi!

Ești la un click distanță de a testa cele mai avantajoase tehnologii si sisteme de autoghidare specializate în agricultura de precizie.

TOP
English EN Hungarian HU Romanian RO