Încheierea arăturilor pe terenurile rămase nearate sub brazdă

/ / Uncategorized

În luna martie, conform calendarului agricultorului, se fac lucrări de culturi de câmp.
Se finalizează arăturile pe terenurile rămase nearate sub brazdă, cele ce nu s-au executat în toamnă. Realizarea acestor procese cât mai devreme este foarte importantă, pentru că solul păstrează apa provenită de la topirea zăpezilor, iar fertilizarea terenului va fi mult mai eficientă. Este un proces care trebuie încheiat în primele zile cu vreme bună ale primăverii. Acest proces se poate finaliza în luna februarie, dacă temperaturile permit sau în primele zile ale lunii martie.

Înainte de a începe aratul, terenul trebuie curățat de coceni sau de bețe de floarea-soarelui, de resturile care nu pot fi încorporate în timpul aratului. Adâncimea de executare a lucrărilor de arare trebuie să fie mică 18-20 cm și trebuie să asigure încorporarea tuturor resturilor vegetale. Gunoiul de grajd trebuie încorporat sub brazdă, fie gunoi proaspăt, fie gunoi fermentat. Odată încorporat în brazdă, se asigură o bună valorificare a îngrășământului natural în teren. Când se aplică îngrășămintele trebuie să se acorde o atenție deosebită pentru a fi aplicate uniform pe terenuri.

Farm Smart vine în ajutorul agricultorilor cu unul dintre cele mai profesionale sisteme de autoghidare – un sistem cu eficiență maximă, cu autoghidare prin GPS, specializat în agricultură de precizie.

Descriere produs: Sistemul de autoghidare cu precizie CHCNAV. NX510 SE este un sistem de autoghidare marca CHCNAV compatibil cu numeroase tipuri de utilaje (tractoare, combine, autopropulsate), fiind o soluție modernă, avantajoasă și multifuncțională, disponibilă la un preț pe care orice fermă din România și-l poate permite. Este mai mult decât un “GPS agricol” sau un dispozitiv de măsurare teren agricol, este un sistem smart de autoghidare cu precizie care poate revoluționa activitatea agro a oricarei ferme! CHCNAV este o companie cu o experiență de 19 ani și este prezentă în peste 100 de țări. Sistemul de autoghidare NX510 acționează în mod automat volanul utilajului pe care este montat astfel încât șoferul se poate concentra pe activitatea agricolă și pe eficientizarea inputurilor. Fie că este primăvară, vară sau toamnă, sistemul este potrivit pentru orice fază a culturilor: pregătire teren, semănat, erbicidat, fertilizare sau recoltare.

Avantajele produsului:

-eficienta ridicata

-costuri reduse

-precizie maxima

-instalare simpla

-suport clienti

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *